Terms and Conditions for Subscriptions and Events

Handels og abonnementsbetingelser for www.rumclubcph.com (herefter benævnt RCCPH.com) for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

RCCPH.com er ejet af:

Rum Club Cph ApS
Store Kongensgade 56, kld.
1264 Kbh K
CVR: 34457204
Etableret: 2012
E-mail: rum@rumclubcph.com
Telefon: (+45) 93 93 36 69

1. Køb af Arrangement og Abonnement hos RCCPH.com

Produkterne bliver leveret digitalt via email, som fysiske kurser eller arrangementer.
Husk at tjekke spamfilter ved digitalt leveret produkter.

2. Priser og kontrakter

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Alle aftaler indgås på dansk. Priserne er dagspriser inkl. Dansk moms.

3. Arrangement og Abonnement Salg

For arrangementer gælder, at arrangements prisen, som oplyst på RCCPH.com. Kvittering for betalingen tilsendes per mail. Kvitteringen skal fremvises som billet til fysiske arrangementer.

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på RCCPH.com, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for betalingen tilsendes per email.
Du modtager en email med bekræftelse på din abonnement tilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

4. Opsigelser og Afbestilling

Ønsker De at opsige deres abonnement, kan dette ske ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet eller fremsende en e-mail til rum@rumclubcph.com med mærket “Opsigelse”. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at fremsende en e-mail til rum@rumclubcph.com med mærket “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske inden kl. 12:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. Har du bestilt varen efter kl. 15.00, skal afbestilling ske inden kl. 12.00 den efterfølgende hverdag.

For arrangementer/kurser/events hos RCCPH.com kan annulleres eller nedjusteres efter nedenstående tidsfrister:

  • Indtil seks uger før er det omkostningsfrit at annullere, nedjustere eller flytte arrangementet. Herefter træder annulleringsbetingelserne i kraft.
  • Mellem seks til fire uger før beregnes et gebyr på 30% af den samlede pris.
  • Mellem fire til to uger før beregnes et gebyr på 65% af den samlede pris.
  • Senere end to uger før beregnes et gebyr på 75% af den samlede pris.
  • Senere end en uger før beregnes et gebyr på 100% af den samlede pris.

5 Aflysning af arrangement
​Kan et arrangement ikke gennemføres, af årsager som RCCPH.com kan være holdt til grund for og ikke påført af ekstern 3.part, vil RCCPH.com altid tilbyde en plads på næste arrangement eller refundere den fulde betaling tilbage minus gebyr.

5. Ordrebekræftelse og faktura

RCCPH.com opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, bedes du sende en mail til rum@rumclubcph.com.

6. Betaling

De mulige betalingsmåder er:
MobilePay
Apple Pay
Google Pay
Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro
JCB

Efter aftale (kun erhverv)

Der tages ikke gebyr ved betaling på RCCPH.com. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Rum Club Cph. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder

Disse internationale kortudstere kan benyttes hos os: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

7. Refusion og fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os via vores webshop.

BEMÆRK:
Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder, da dette aktiveres øjeblikkeligt.
For arrangementer, såsom workshops, events og fysiske kurser gælder det at ved mindre end 2 måneder til afholdelse, trækkes 50% i gebyr. Ved mindre end 30 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

8. Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven. Din reklamationsret gælder for fejl og mangler i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.
Ønsker du at gøre brug af din reklamationsret skal dette ske ved at kontakte vores administration på rum@rumclubcph.com eller sende et brev til nedenstående adresse, hvor du beskriver den pågældende fejl og/eller mangel, så vi kan aftale nærmere om afhjælpning af din reklamation.

Rum Club Copenhagen ApS
Store Kongensgade 56, kld.
1264 Kbh K

9. Er du i tvivl?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler RCCPH.com, at De retter henvendelse til rum@rumclubcph.com.

10. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

1. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

10. Regler for gavekort

Gavekortet er gyldigt i 3 år. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet. Gavekortet kan kun anvendes i netbutikken og ikke i den fysiske butik. En eventuel restværdi af gavekortet kan forlanges udbetalt indtil senest 1 år efter gavekortets udløb.

Der henvises i øvrigt til betingelserne for Gavekort på Forbrugerombudsmandens hjemmeside

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive en mail til rum@rumclubcph.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket- uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.

11. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rum Club Copenhagen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på rumclubcph.com er Rum Club Copenhagen ApS
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: rum@rumclubcph.com.
15. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse imod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rum@rumclubcph.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Standardfortrydelsesformular

Til:

Rum Club Copenhagen ApS
Store Kongensgade 56, kld.
1264 Kbh K
e-mail: rum@rumclubcph.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.02.2024